Blog

YLANG-YLANG, ESENCIÁLNÍ OLEJ

in Éterické oleje 29.11.2018

Cananga odorata var.genuina

Ylang-ylang – je tropický strom a v překladu znamená „květina květin“.
Olej se vyrábí z čerstvě nasbíraných květů, které nádherně voní – v Indonézii se při svatební noci rozprostírají po posteli.

• Na pokožku má uklidňující efekt

• a vyrovnává tvorbu kožního mazu u příliš suchých nebo příliš mastných pletí

• působí antidepresivně

• zmírňuje nervové napětí.

• tradičním afrodiziakem

• Působí proti stresu a úzkosti,

• celkově uklidňuje organismus

• Při kosmetickém použití se hodí především pro suchou a zralou pleť.

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *