AMBRA

cosmetic-oil-3352166_640
cosmetic-oil-3164684_640

AMBRA - Pinus succinefera fossil

Tento olej je získáván parní destilaci zkamenělé pryskyřice z borovic rodu Pinus succinifera. Tato zkamenělá pryskyřice se nazývá baltský jantar.

Olej takto získaný je rostlinnou náhražkou za pravou zvířecí ambru z vorvaně.

Má typické hluboké mužské tóny a je nenahraditelným fixátorem pánských parfémů. Má krásnou teplou orientální hlubokou vůni.

Kontaktní formulář

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat pomocí formuláře níže!